A gálakoncerten átadtunk egy 1.500.000 Forint értékű Yamaha fuvolát

Az Adventi dallamok jótékonysági gálakoncert című koncertünkön egy igazán ritka, műfajok feletti összefogással, és ehhez mérten változatos hangzásvilággal sikerült elkápráztatni a kedves közönséget. A Magyar Zenei Kulturális Alapítvány ezen koncerten két karitatív célt is megvalósított amellyel az egyetemes zenei kultúrát kívánták támogatni.

A koncert kedvezményezett támogatásában 33 debreceni önkormányzati óvoda hangszer repertoárjának fejlesztését kívántuk támogatni amely adományt a koncert nyereségéből kívánjuk felajánlani mint szervezők egy későbbi hivatalos átadás keretében. E kiemelt célok mellett a jótékonysági gálakoncert keretében egy 1.500.000 Ft értékű Yamaha fuvolát is átadtunk egy debreceni kislánynak, Héty Emesének akinek művészi pályának segítéséhez kívántunk hozzájárulni ezzel az adománnyal.

“A karitatív célok megvalósításával kiemelten fontosnak tartottuk hogy olyan kulturális értékeket teremtsünk, amellyel nemcsak az egyetemes zenei kultúránkat, hanem annak képviselőt, jövőbeni képviselőit is támogassuk. Úgy érzem felelős vezetőként sikeres koncertet tudhatunk magunk mögött amelynek köszönhetően kicsit közelebb hozhattuk a zenei kultúra sokszínűségét, a jótékonykodást a kedves közönséghez. Köszönjük minden fellépőnek, Debrecen Megyei Jogú Város Önkormányzatának, dr. Papp László polgármester úrnak, Kósa Lajos miniszter úrnak, Kis Virtuózok Alapítványnak és a Debreceni Média Centrumnak a támogatói segítséget amely a koncert sikeres megvalósítását segítette.” – nyilatkozta Pacsai Gábor a Magyar Zenei Kulturális Alapítvány kuratóriumi elnöke

Pacsai Gábor © 2022 | Minden jog fenntartva!